KJØPSVILKÅR

Webo Interiør er en nettbutikk som tilbyr interiørtekstiler til forbruker og forhandlere –gjennom egen innlogging. Webo interiør er en merkevare fra CC Gardiner AS, som tilbyr og har solgt tekstiler til forhandlere i seks tiår. Selskapet har lokaler i Fossegrenda i Trondheim.

Disse kjøpsbetingelsene gjelder for alt salg fra webointerior.no. Kjøpsbetingelsene, sammen med din bestilling og ordrebekreftelse, utgjør til sammen avtalen mellom deg som kunde og webointerior.no.

Les derfor gjennom våre kjøpsbetingelser. Når du gjennomfører et kjøp aksepterer du våre kjøpsbetingelser og det inngås en bindende avtale mellom WEBO Interiør og deg som kunde.

Priser

Alle priser er i norske kroner og vises inklusive merverdiavgift for privatkunder. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt m.m.

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

Leveranse

Vanligvis vil varene sendes fra oss 1-2 virkedager etter at ordren er mottatt.

Frakt

Varen sendes av vår partner Postnord. Kostnader forbundet med frakt vil tilkomme kunden med kr. 99,-

Vi gjør oppmerksom på at Postnord kan legge varen utenfor døren dersom man velgere hjemmelevering.

Betaling

Vi krever betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra oss til kunden.

Personopplysninger

Når du handler hos Webo Interiør som privatkunde blir betalingen behandlet av Svea, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/ Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

Kortinformasjon

Når du handler hos Webo Interiør som privatkunde blir betalingen behandlet av Svea, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/ Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

Rutiner for retur av varer

For å benytte deg av bytte- eller returretten er det viktig at du gir beskjed til oss innen 14 dager fra da du mottok varen. Om fristen er utgått vil varene returneres til kunde med et gebyrfrakt på 79 kroner. Returfrakt betales av kunden. Ved uavhentede pakker, forbeholder vi oss retten til å belaste deg for kostnadene, dvs retur- og ekspedisjonskostnader (kr 199,-)samt påløpte renter og gebyr ved fakturakjøp.

Ved bytte skal varen sendes tilbake i samme stand som da du mottok den – det vil si i orginalemballasje, med alle merkelapper hengende på, uten lukt eller merker. Om disse krav ikke oppfylles vil varene returneres til kunde med et gebyrfrakt på 79 kroner. Vi gjør oppmerksom på at kundetilpassede varer ikke kan returneres. Dette gjelder kappmetervare, metervare og voksduk som er klippet til ønsket lengde.

Bytte og retur tar ofte opp til 1-2 uker fra du har sendt varen i retur.

Reklamasjon

Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi Webo Interiør skriftlig melding (e-post, telefaks eller brev) om at du vil påberope deg mangelen. Webo Interiør vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

Angrerett

Når du handler på webointerior.no som privatkunde har du 14 dagers bytte-, retur- og angrerett. I denne perioden kan du uten forpliktelser sende tilbake varene du har mottatt, legg likevel merke til følgende utdrag fra angrerettloven: Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet (jf. Angrerettloven § 5, punkt a).

Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrettloven § 24, første ledd). Ved retur vil pengene bli refundert innen 14 dager etter mottatt retur. Du vil få en epost når din retur er ferdigbehandlet.

Når du handler med faktura og returnerer deler av ordren din, trekker du i fra beløpet for varene som er returnert og betaler resten av din faktura, så slipper du purregebyr.

Vi oppdaterer fakturaen så snart vi har behandlet din retur. Har du allerede betalt fakturaen din, ber vi deg skrive på ditt kontonummer på returskjemaet slik at vi får sørget for tilbakebetaling. Angreretten gjelder ikke kappmetervare, metervare og voksduk som er klippet til ønsket lengde.

Merking med logo

Brukerstedet skal merke nettbutikken tydelig med aktuelle logoer for Visa, MasterCard, Verified by Visa, MasterCard SecureCode. Logoene skal komme til syne på Brukerstedets førsteside, samt i forbindelse med betalingen. Logoene skal ha pekere til www.visa.no og www.mastercard.no.

Kontaktinformasjon

Webo Interiør er en merkervare av CC Gardiner AS
Org.nr: 937 925 387 MVA

Fossegrenda 13 B
7038 Trondheim

E-post: post@webointerior.no