WEBO Interiør er nettbutikk under CC Gardiner AS

CC Gardiner AS er en gardingrossist som er godt etablert i det norske markedet, vi har kunder både i sør og nord. Firmaet har vært i bransjen siden 1965.

Vi setter høye krav til kvalitet og leveringsdyktighet. Vi tilbyr tekstiler i ett utvalg som passer de fleste. Vi ønsker å tilby produkter som skaper ett miljø hvor hver enkelt føler seg hjemme. Vi er til for dere som mener interiør er noe mer enn funksjonalitet, for de som ser hvordan interiør bidrar til å bygge en stemning og en personlig identitet. Enten du skal sette ett klassisk preg på hytta, eller ett moderne preg på en urban leilighet, mener vi våre produkter kan gjøre en forskjell.

Våre verdier

Lekenhet
Vi i WEBO Interiør skal ha en leken og åpen innstilling. Det er alltid plass til ett smil, det er en viktig faktor for hver enkeltes lykke og for å lykkes med det man gjør.

Fagkunnskap og erfaring

Vi i WEBO Interiør har lang erfaring innenfor faget. Vi skal alltid jobbe for å utvikle og anvende denne kunnskapen, slik at vi leverer produkter vi kan være stolte av.

Pålitelighet

Man skal stole på oss i WEBO Interiør. Vi skal holde det vi lover, og arbeide for å leve opp til de forventningene kundene har til oss.

Våre ansatte

Wenche

Daglig Leder

Anna

Kontor

Eirik

Kontor/Markedsføring

Kjell

Selger

Per-Arne

Lager

Bodil

Ansvarlig nettbutikk

Nils-Petter

Selger

Solfrid

Butikk

Beathe

Butikk

Turid

Butikk

Bissa

Maskot